Pagina's

vrijdag 19 april 2013

Google +

Even alleen een berichtje.

Ik hoorde vanmorgen van mijn zus dat er misschien mensen zijn die mij willen gaan volgen,maar dat dit niet lukt omdat ze bij mijn Google+ account terecht komen.

Ik vind dit heel erg jammer, dus heb dat veranderd en mijn Google+ account verwijderd.
Nu zou he t dus wel moeten lukken.

Groetjes Herma

6 opmerkingen:

 1. Hoi Herma,
  dat was bij mij ook het geval, ik kon je Blog eerst niet vinden..hoop dat het met nieuwe volgers,nu wel zal lukken, fijn weekend, liefs van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Herma,
  Ben ik nog een keer, als ik op je foto klik, kom ik nog steeds niet op je Blog terecht...groetjes Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. O Dat is vervelend zeg, goed dat je een berichtje plaatst hierover. Ik zie dit berichtje nl wel maar was je volger al dus weet niet of het niet lukt. Hopelijk is het allemaal zo verholpen.Fijn weekend, liefs hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi,
  Ik heb door je reactie op mijn blog geprobeerd doorgelinkt te worden naar je eigen blog, maar dit is niet gelukt. Ik denk dat er toch nog iets niet goed is ingesteld, maar ik weet niet zo goed wat op dit moment. Ik heb ook google+, misschien is dit bij mij ook het geval, maar dat weet ik eigenlijk niet.
  Ik ben in ieder geval op je blog gekomen, doordat je onder je berichtje op mijn blog de link van je blog hebt gezet. Dit is dus wel handig om te blijven doen voorlopig.
  Groetjes Saskia
  http://kreasas.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi,
  Ben net zelf aan het uitzoeken geweest hoe het zit met google+, want ontdekte dat ik wanneer ik bij het berichtje wat ik net heb achter gelaten op mijn naam inderdaad geen blogadres te zien krijg. Ben aan de slag gegaan met mijn profiel bewerken. Heb een berichtje in het openbaar geplaatst met mijn blogadres er bij en heb een link toegevoegd wat ook weer ergens kon waar ik mijn laatste projectje heb gedeeld voor het openbaar. Waarschijnlijk kun je zien wat ik gedaan heb door bij mijn naam of foto te klikken. Misschien kun je dit zelf ook nog wijzigen zodat mensen je wel kunnen vinden.
  Groetjes Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hoi Saskia,

   Zou je nog eens willen proberen of je bij mijn reactie door kan linken naar mijn blog. Want ik denk dat het me nu gelukt is om van Google+ af te komen. Als het je gelukt is hoor ik het graag. Dan leg ik even uit hoe het moet, want het is toch nog anders dan jij dacht.
   Groetjes Herma

   Verwijderen