Pagina's

zondag 2 februari 2014

Hallo........ik ben er weer

Het is al weer een tijdje geleden dat jullie iets van mij gehoord of gezien hebben, maar ik ben er weer hoor.
Ik kreeg zelfs al een mailtje van Gerie met de vraag of er toch niets ernstigs met me was, maar nee hoor lieve blogvriendinnen het enige dat ik mankeer is....CHRONISCH TIJDGEBREK.
Ongetwijfeld zullen vele van jullie het zelfde probleem hebben, maar het nam bij mij wel zeer ernstige vorm aan haha
Maar, zowaar, deze week onverwachts een avond vrij dus ik heb mezelf met een lekker bakkie koffie in mijn hobbyhok geïnstalleerd en zie hier er kwam na even zoeken naar m'n inspiratie een kaart tevoorschijn.

Ik hoop nu weer een beetje tijd over te houden om wat vaker met m'n hobby bezig te zijn. Dit weekend is dat alvast gelukt wat ik heb ook nog 2 kerstkaarten (!!!!!) gemaakt.
Afgelopen jaar ben ik helemaal niet aan de kerstkaarten toegekomen en had ik er dus ook maar 15. De meeste vrienden hebben dus ook een gekochte kaart gehad.
Dit jaar wil ik dat proberen te voorkomen door elke week wat kerstkaarten te maken.
Ben benieuwd of dit me gaat lukken.

Lieve groetjes
Herma

5 opmerkingen:

 1. Wat fijn om weer wat van je te zien Herma en wat een prachtige kaart meteen, ik vind hem super. Ja de tijd vliegt en iedereen heeft het druk, druk, druk, ken dat gevoel maar al te goed.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik schrik ervan.....hahahaha.....toch leuk dat je weer begint en dan meteen een roze kaart maakt.....fijn dat je aan me denkt hahahahaha. Mooie kaart hoor meis....ben benieuwd naar je kerstkaarten. We gaan ze vast wel snel zien nu denk ik.
  Liefs....je zussie!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk dat je weer terug bent Herma!
  Af en toe wat tijd voor ontspanning en jezelf is niet verkeerd toch? Heerlijk om dan zo'n roze uitspatting te maken! Ziet er leuk uit!
  Hopelijk weer tot gauw!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. wat een prachtig mooi roze kaartje het ziet er heel mooi uit groetjes maartje

  BeantwoordenVerwijderen