Pagina's

dinsdag 6 augustus 2013

Kees 60 jaar


Hallo allemaal,

Gelukkig is het iets minder warm geworden hè, ik vind dit beter uit te houden hoor, zo kan ik tenminste ook weer eens wat doen.

Onderstaande kaart heb ik gemaakt voor een vriend van ons, Kees, die gisteren 60 is geworden.
Afgelopen zondag hebben we daar een heel gezellig feestje gehad. Kees is 1 van onze vrienden uit een vriendengroep van 14 personen, waarvan de mannen ieder jaar een weekend samen op stap gaan en waarmee we ook altijd een weekend met de mannen en vrouwen op stap gaan. Dit jaar gaan we naar Wanroy. Deze weekenden kijken we altijd erg naar uit en ze zijn ook altijd heel gezellig.

Dit is de voorkant van de kaart.


Dit is de binnenkant.

Voor de 60e verjaardag van Kees hebben we gezamelijk kadocheques gekocht van Landal Greenparks.Hiervoor heb ik aan de rechterbinnenzijde een vakje met klep gemaakt waar de cheques inpasten. Om de klep goed te laten sluiten heb ik tussen de lagen papier 2 mini-magneetjes geplakt.
Het geld dat over was hebben ze mee gekregen om ergens lekker te gaan eten of ergens iets te drinken.

Ze waren er erg blij mee en gaan op zoek naar een leuke locatie voor een gezellig weekendje weg.

lieve groetjes Herma

6 opmerkingen:

 1. Hoi Herma,
  Je gaat als een speer, hihi. De kaart voor vriend Kees is super geslaagd, en een prachtig kado!!!
  Leuk is dat hè om met de hele vrienden groep op pad te gaan! En wat een super idee om magneet velletjes aan de binnenkant van de flap te doen.
  En ja dit is wel even prettig zo, nu het wat minder heet is, maar ik vind het een top zomer!
  Liefs van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Herma,
  Wat een prachtige mannenkaart heb je gemaakt en de binnenkant is ook super..gaan jullie naar de Beekse Bergen in Wanroij ?? of heet dat voortaan anders?? groetjes van Ans

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Herma

  wat een geweldige kaart heb je gemaakt en wat een leuk cadeau hebben jullie gegeven. Heerlijk om zulke vriendengroep te hebben en dan met zijn alleen een gezellig weekend te hebben. Wanroy is niet eens zo gek ver van mij vandaan, ik woon in Deurne, Noord Brabant, kun je ook deze kant van Nederland eens bewonderen hihi;)Het zal jullie zeker goed bevallen!

  liefs Hanny♥
  http://tierelantijntjes.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nou Hanny, die kant van Nederland is bij ons redelijk goed bekend hoor. Wij hebben 22 jaar als binnenvaartschippers veel in Brabant gevaren en gelost, o.a. in Helmond, Veghel, Tilburg en Eindhoven. Dus geen onbekend terrein voor ons.
   Liefs Herma

   Verwijderen
 4. die vriendschappen moet je koesteren, die zijn zo waardevol.
  Mooi kaart ook, echt een mannenkaart, heel creatief, groet Hennie

  BeantwoordenVerwijderen