Pagina's

woensdag 17 juli 2013

Kaartje voor Nicole

Goede middag allemaal,

Volgens mij zijn de computerproblemen weer onder controle hahaha.
Er deed zich echter vanmorgen wel een ander probleem voor hihi, één die we waarschijnlijk nog jaren op verjaardagen gaan horen als grap.
Wat gebeurde er ; Ik moest om 5.00 uur de deur uit naar m'n werk, dus om half 5 nog even snel een rondje met de hond. Kom ik terug kan ik niet meer naar binnen, sleutel past niet meer in het slot......................
Mijn man echter................slaapt altijd met OORDOPPEN, nou je raad het al, nooit wakker te krijgen. Ik heb tot 5.15 uur aan de deur staan bellen, op de huistelefoon gebeld, op z'n mobiel gebeld, op de deuren en ramen staan te beuken, aan het tuinhek (die ik overigens ook niet open kreeg, want daar zit een grendel op)
staan rammelen. Nou alle buren wakker, behalve mijn man natuurlijk. Met behulp van een buurvrouw met een trapje toch mijn tuinhek open gekregen en de hond toen maar in de tuin. Gelukkig had ik wel de sleutelbos bij me waar mijn autosleutel aanzit, dus ik naar miijn werk, zonder brood, fruit en het meest belangrijke medicijnen. Ik heb tot kwart voor 7 constant gebeld (geloof in totaal iets van 75 x) maar nee hoor.
Om 7 uur belde hij, was wakker geworden van de hond, die het blijkbaar zat was in de tuin, en vroeg waarom mijn tas nog op tafel stond en de hond in de tuin. Nou het stoom kwam bijna uit m'n oren, zo kwaad was ik. Ik zei, als mij nog eens iets gebeurd, ben ik al dood en begraven voor jij wakker bent.

Vervolgens kon hij dus 3 kwartier gaan rijden om mijn spullen te brengen hahaha
Ik hoop dat ie er wat van geleerd heeft hihihi

Nou nu even over mijn kaartje, het is al weer even geleden dat ik hem gemaakt heb, want hij was voor de verjaardag van Nicole.
Iedereen zit aan de Besties, dus ik kon natuurlijk niet achterblijven
Met dank aan Plony die me vorige week heeft uitgelegd hoe ik met een mal een easel moet maken.

Ik hoop dat jullie hem leuk vinden, misschien kom ik vanavond nog even terug, want ben nog bezig met een verjaardagskaart voor m'n schoondochter die vrijdag jarig is en heb er nog 1 op de camera staan voor haar moeder die vandaag jarig is.

groetjes Herma

13 opmerkingen:

  1. Jeempie, en dat op de vroege morgen. Ik heb het ook een keer gehad. toen is onze buurman over het hek gekropen en heeft de poort open gedaan.
    Schitterende kaart heb je gemaakt.
    Gr. Anja

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een toestand op de vroege morgen haha. Gelukkig dat je buren je konden helpen.
    Je kaart is super geworden en ja, Plony weet op heel veel dingen wel raad. Handig zo'n zus.

    Groetjes Henriëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een paniek zo op de vroege ochtend...
    Maar uiteindelijk worden ze toch wel wakker!!!

    je kaartje ziet er leuk uit.

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  4. wat een schitterend verhaal, zou mij ook kunnen gebeuren en die man van mij zou ook niet wakker worden. Heeft wel geen oordoppen in maar is erg doof. Wat zal jij een stoom gehad hebben maar ook gelachen meestal naderhand. Even ook over de kaart, prachtig, inderdaad is de bestie een rage, maar ze zijn wel heel leuk. Groet Hennie

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Pfaff wat een gedoe en dat al zo vroeg. Misschien handig om een sleutel bij je buren te leggen? Hier in de straat hebben we met 4 buren sleutels van elkaar en geloof me, je bent niet de enige die zoiets is

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De buren hebben een sleutel, maar er was een stift in het slot blijven hangen, dus de sleutel paste helemaal niet meer in het slot. Had nl.zelf een sleutel bij me

      Verwijderen
  6. Oef.die zoiets is overkomen dus hihi.
    Je kaart is weer prachtig en wat fijn dat je zulke goede tips van je zus gekregen hebt, handig hoor maar ja, dat is Plony hè, altijd bereid om een ander te helpen.
    Fijne avond, liefs Hanny
    Http://tierelantijntjes.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hahaha ik zie het helemaal voor me Herma, wat een verhaal, en eh ik geloof heel graag dat het stoom uit je oren kwam op het moment daar, geweldig, maar zo dacht jij vanmorgen waarschijnlijk niet.
    Je kaartje voor Nicole vind ik helemaal super, wat een schitterend exemplaar Herma.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ooooooo.....dit is er 1 voor in de boeken, hihihihihi. Ik zie het al helemaal voor me en dan die man van jou....whahahahaha.....geweldig! Je kaartje is supergaaf geworden....helemaal leuk gedaan zo die easel en die schattige bestie....toppie!!!!
    XXX Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ik vind het een geweldig verhaal Herma, en je kaartje ziet er super uit, echt heel mooi.

    Groetjes,
    Nans

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Herma,
    Sorry maar je toverde wel een glimlach van oor tot oor bij mij. Ik denk dat iedereen wel een soortgelijk verhaal heeft.
    Zelf heb ik een keer in de winter, dacht even snel de krant te pakken de jongste kwam achter me aan en gooide de voordeur dicht en daar stonden we, fijn als je dan goede buren hebt, maar bij jou was het nog super vroeg! dit blijft nog lang op verjaardagen terug komen ben ik bang, hihi. Je easel kaart is helemaal top! Groener en rozer kan niet maar wat staat het superleuk bij elkaar en ook zo prachtig gekleurd! super!!
    Lieve groeten van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook ik zit hier te gniffelen om jouw prachtige verhaal! Geweldig, maar ik snap dat de stoom uit je oren kwam...zou bij mij ook zo zijn! Wel lekker voor je man dat hij zo goed kan slapen... hahaha... Fijn dat Plony jouw dit heeft geleerd, fijn hoor zo'n zussenband! Je creatie ziet er prachtig uit, schitterend met deze prachtige Bestie!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen