Pagina's

vrijdag 26 april 2013

Zomaar een berichtje

Goedemorgen allemaal,

Vandaag is het precies 3 weken geleden dat ik met dit blog ben begonnen en ik wil al m'n volgers graag hartelijk welkom heten;

Ellen, Miriam, Sjanie, Danoesje, Nathalie, Anneke, Maia, Riet, Rachel, Saskia, Joke, Maartje, Ans, Trijntje, Marianne, Nicole, Lenie, Marion, Richtje, Liesbeth, Hanny, Anita, Henriette, Nel, Dineke, Petra, Jolanda, Gerie en als laatste de aanstichtser van dit alles m'n lieve zus Plony.

Ik vind het heel erg leuk dat ik in zo'n korte periode al zo veel volgers heb, en ga zeker m'n best doen om jullie berichtjes te lezen/beantwoorden en ook regelmatig bij jullie te reageren.

Ik heb heel lang geroepen; voor mij geen blog hoor, nou jullie zien het, het is er toch gekomen. Vervolgens riep ik, maar ik ga niet meedoen aan challenges hoor. Hahaha, ook dat is er al van gekomen.

Ik ben dus om.........

Hoop nog veel plezier hier te beleven en veel moois te bekijken.........

Liefs Herma

7 opmerkingen:

 1. Leuk toch, zo'n gezellig aantal volgers. Ik vind dat jij erg mooie kaarten maakt dus kom met plezier bij je langs hoor.

  Groetjes Henriëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gezellig toch...het is een heerlijk wereldje! xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Herma, ik ben ook nog niet zo lang aan het bloggen, vanaf januari dit jaar, en wilde dat ik het ook al jaren eerder had gedaan, het is zo leuk!!! ik geniet er erg van. Wat is er mooier dan je hobby te delen met anderen! In mijn familie zitten bijna geen creatieve mensen, mijn zus doet aan hout snijwerk, dat zijn geen kaartjes, dus is er nooit iemand die reageert op je hobby en nu wel. Super als je al die reacties krijg en terug kan geven, het is een feest en ik wens je heel veel plezier met je mooie blog en je knutsels. Groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 4. OO Hoe herkenbaar is dit toch hihi. Als je eenmaal met bloggen begonnen bent raak je verslaafd.....lol. Ik word ook altijd zo blij van die lieve berichtjes en ik denk dat iedereen het wel fijn vind om zoiets te lezen. Ik kan er ook ontzettend van genieten om bloggers te volgen, wat een creatief volkje zijn we dan toch maar weer.
  Ik vind het echt fijn voor je dat je in zo'n korte tijd al zoveel volgers hebt, geweldig Herma.
  Fijn weekend, liefs Hanny♥

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel veel plezier met je blog en bedankt voor je bezoekje aan de mijne en je leuke reactie. Gr Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hallo Herma,
  Wat leuk dat je mijn blog wil volgen. Ik heb even bij jou rondgekeken en je maakt zelf ook hele mooie kaarten hoor. Ik heb me al aangemeld als volger en hopelijk kunnen we nog veel inspiratie uitwisselen.

  Groetjes,
  Nans

  BeantwoordenVerwijderen
 7. En ik ben blij dat je een blog bent begonnen Herma, je maakt schitterende kaarten en daar geniet ik dan weer van, lekker doorgaan hoor.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen