Pagina's

zondag 7 april 2013

Vintage

Aan dit kaartje was ik ooit al eens begonnen, maar halverwege de inspiratie kwijt........dat gebeurt me wel meer hoor. Vandaag heb ik hem afgemaakt en ben er zelf wel redelijk tevreden over. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

8 opmerkingen:

  1. Hoi Herma ben via je zus Plony op je blog terecht gekomen en wauw je maakt al net zulke mooie kaarten, super. Ben meteen volger bij je geworden zodat ik er nog vaak van kan genieten, helemaal leuk.
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hallo Herma

    ik zag via Faceboek dat je een zus van Plony bent en nu dus ook een eigen blog hebt. Wat leuk, ik zie dat jij ook al van die prachtige creaties maakt, zit zeker in de familie;) Ik ben meteen je volger geworden hoor, dan hoef ik niets te missen. Succes met je blog, liefs Hanny♥

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Het is een lieverdje hoor.....ik ben gek op vitage dat weet je hè, haha.
    Liefs Plony.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi hoor, zus van Plony, ga me gelijk aanmelden.
    groetjes Liesbeth

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Leuk Herma dat je ook een blog begonnen bent! Het kan ook haast niet anders met je bloggende zus Plony! Je kaarten zijn prachtig gemaakt, superleuk dat jij ook dat gen hebt meegekregen! Ik ga je volgen hoor, zo leuk, hoef ik niets te missen!

    Groetjes Richtje

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hallo Richtsje, wat leuk dat ook jij me gaat volgen.Ik ga me zo ook even bij jou aanmelden. Nu ik dat blogvirus eenmaal te pakken heb stort ik me er maar gelijk goed in. Ik wil proberen er zoveel mogelijk van te genieten en leuke ideeen op te doen.

      Groetjes Herma

      Verwijderen
  6. Hallo Herma,
    Prachtige kaart hoor, goed bezig

    BeantwoordenVerwijderen